LOGO_creatingkind

INSPIRaatiota uudesta näkökulmasta

hulluna

hyvään!

CreatingKind: Haluaa luoda liiketoiminnasta hyvää.

Hyvyyttä on olla ystävällinen itsellesi, toisille ja luontoa kohtaan. 

CreatingKindin perustaja Sonja Antosalo on muotoilja sekä Fashion Futures maisteri, joka on erikoistunut kestävään kehitykseen sosiaalisten suhteiden, ympäristön ja teknologian kautta. Muotoilu- ja asiakaslähtöistä kokemusta on kertynyt jo lähes 10 vuoden ajan ja Sonja on soveltanut osaamistaan monella eri alalla, käyttöliittymäsuunnittelusta tapahtumajärjestämiseen.

Metsästä maailmalle

Heips! Olen järvenpääläinen mutta kotoisin Sipoon metsästä. Elämä on kuljettanut minua lähes jokaisen maanosan läpi, avartaen katsetta kulttuureiden, luonnonihmeiden ja erilaisten ihmissuhteiden kautta. Kiinnostukseni kestävään kehitykseen heräsi asuessani ja opiskellessani muotoilua Brasiliassa. Huomasin pian, ettei materiaali ja omaisuus ole tärkeimmässä roolissa ja halusin löytää merkityksellisen suunnan toteuttaa ammattiani.

Metsästä maailmalle
London calling!

Lähdin Lontooseen University of the Artsiin opiskelemaan maisteritutkintoa nimeltä Fashion Futures. Tutkinto opetti kriittiseen muotoiluajatteluun ja luovan kestävyyden konseptointiin.

Yrittäjänä ja yhteistyössä 
kohti unelmaa

Valmistumisen jälkeen palasin Suomeen huomatakseni, että kestävän kehityksen aate oli vasta tuloillaan. Tämä motivoi minua perustamaan oman yrityksen juuri kestävän kehityksen edelleen kehittämiseksi.

Nyt työskentelen tiiviisti monipuolisen, luovan, kotimaisen sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston kanssa. Toteutamme erilaisia, arvoiltaan aitoja projekteja, joista jokainen vaikuttaa positiivisesti yksilöön ja sitä kautta kokonaisuuteen: A kinder world.

Tavoitteena kestävä ja merkityksellinen yritystoiminta? CreatingKind auttaa tavoitteen saavuttamisessa, ottaen huomioon niin toiminnan ihmiset kuin menetelmätkin.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi:

Yhteystiedot:

+358 50 355 8261

info@creatingkind.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kartanontie 14 04410 Järvenpää | Y-tunnus: 2944197-7

© 2020 CreatingKind | All rights reserved