Logo_etukirjaimet_oikea_white.png

parasta työssä on yhteistyön hedelmä

ONNISTUMISEN HALUAA JAKAA

CreatingKindin tärkeimpiin arvoihin kuuluu kehittää moninaista yhteisöä, jossa autetaan toinen toista.

CreatingKind tavoittelee hyvän maailman luomista. Tavoite on suuri, mutta uneksia kannattaa suuresti, jotta teot yltävät pitkälle. Teemme yhteistyötä erilaisten ammattilaisten kanssa, koska haluamme antaa toisille osaajille ja tahoille mahdollisuuksia kehittää itseään: kukoistaa. Tutustu toteutuksiini ja kokemuksiin alempana.

toteutuksia
Kuvitus & oppimateriaali: Glory of Africa
Glory of Africa kestävän kehityksen hyväntekeväisyysprojektiin toteutettiin erilaisia luovia työkaluja. Työkalujen avulla kannustetaan lapsia ja nuoria pohtimaan tärkeitä aiheita kuten tasa-arvoa, toisen hyväksymistä ja kunnioitusta sekä empatiaa.
Ohjekuvitus: Glory of Africa
CreatingKind oli mukana hyväntekeväisyysprojektissa suunnittelemassa viestinnän sisältöä ja kuvitti projektin kehityskohteisiin ohjeistukset. Kuvituksien avulla niin lapset, kuin aikuiset (lukutaidottomatkin) ymmärtävät esimerkiksi, miten toimia, jotta yhteisössä jatkuu kestävä toiminta.
Luento: Järvenpään Opisto
Järvenpään Opisto tilasi yleisöluennon "Kestävä Kehitys Arjessa - Mikä? Miten?". Luento sai erittäin kiitettävää palautetta ja tilauksia toisiin opistoihin.
Paneeli: The Fashion Dialogue
Het Nieuwe Instituut (Rotterdam, Alankomaat)
Asiakas kutsui Sonjan yhdeksi kolmesta puhujasta kertomaan omasta muotoilufilosofiasta ja osallistuman kuuden muotiammattilaisen kanssa paneelin, jossa keskusteltiin muodin ilmiöistä ja tulevaisuuden näkymistä
Show More

”Sonja toi valtavasti innostavia ideoita yhteiseen projektiimme. Hän toteutti työt äärimmäisen taiteellisesti, ihailtavaa visuaalisuuttaan ja luovuuttaan hyödyntäen. Yhteistyö sujui hienosti mantereiden välisestä etäisyydestä huolimatta ja Sonjan työskentelyä oli ilo seurata Tansaniasta käsin etänä. Otimme ylpeinä käytäntöön hänen töitään paikallisessa yhteisössä. Sonja sai myös orpokodilta ja lapsilta erittäin suurta kiitosta ja vastaavaa yhteistyötä toivottiin jatkossakin!"

- Sofia / Glory of Africa Kestävän kehityksen Projektinjohtaja

"Sonja Antosalo luennoi Järvenpään Opiston syksyn yleisöluentosarjassa aiheenaan "Kestävä kehitys arjessa - Mikä? Miten?" Luento oli raikas, uusia ajatuksia herättelevä ja inspiroiva.

Sonja on sujavasanainen ja erinomainen esiintyjä. Toivon, että yhteistyömme koulutuksen kentällä jatkuu edelleen."

- Maarit Ojala/ Koulutussuunnittelija KM

Kunnioitamme yksityisyyttäsi:

Yhteystiedot:

+358 50 355 8261

info@creatingkind.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kartanontie 14 04410 Järvenpää | Y-tunnus: 2944197-7

© 2020 CreatingKind | All rights reserved