Logo_etukirjaimet_oikea_white.png

parasta työssä on yhteistyön hedelmä

ONNISTUMISEN HALUAA JAKAA

CreatingKindin tärkeimpiin arvoihin kuuluu kehittää moninaista yhteisöä, jossa autetaan toinen toista.

CreatingKind tavoittelee hyvän maailman luomista. Tavoite on suuri, mutta uneksia kannattaa suuresti, jotta teot yltävät pitkälle. Teemme yhteistyötä erilaisten ammattilaisten kanssa, koska haluamme antaa toisille osaajille ja tahoille mahdollisuuksia kehittää itseään: kukoistaa. Tutustu toteutuksiini ja kokemuksiin alempana.

toteutuksia
Luento: Järvenpään Opisto
Järvenpään Opisto tilasi yleisöluennon "Kestävä Kehitys Arjessa - Mikä? Miten?". Luento sai erittäin kiitettävää palautetta ja tilauksia toisiin opistoihin.
Konseptointi: Festarivaunu.fi
CreatingKind suunnitteli kestävän kehityksen mukaisen konseptin, sekä visuaalisen ilmeen Lakend Services Oy.n uudelle liikeidealle.
Visuaalinen Ilme: Lastulevykauppias
Lastulevykauppias halusi selkeän ja aidon ilmeen yhtyelleen. Syvällisen arvoja tutkivan muotoiludialogin kautta hahmottui visuaalinen ilme (Toteemitarina), joka oli juuri se mitä tavoiteltiin.
Paneeli: The Fashion Dialogue
Het Nieuwe Instituut (Rotterdam, Alankomaat)
Asiakas kutsui Sonjan yhdeksi kolmesta puhujasta kertomaan omasta muotoilufilosofiasta ja osallistuman kuuden muotiammattilaisen kanssa paneelin, jossa keskusteltiin muodin ilmiöistä ja tulevaisuuden näkymistä
Visual design: Blackout Lighting Oy
Asiakas halusi verkkosivut, jotka ilmentäisivät heidän yritysidentiteettinsä. Tehtiin visuaalinen suunnittelutyö, jonka kautta Blackout Oy.n identiteetti nousi esille, ja niiden pohjalta uudet verkkosivut.
Visual Design: Radiotoim.Tom Koski
Asiakas halusi ammatilliseen portfolioonsa ja blogiinsa kuvamaailman, josta aidosti näkisi kuka hän on, ja jolla erottuisi joukosta. Toteutimme sarjan kuvia ja layoutin, jotka korostavat hänen identiteettiään.
Show More

"Sonja Antosalo luennoi Järvenpään Opiston syksyn yleisöluentosarjassa aiheenaan "Kestävä kehitys arjessa - Mikä? Miten?" Luento oli raikas, uusia ajatuksia herättelevä ja inspiroiva.

Sonja on sujavasanainen ja erinomainen esiintyjä. Toivon, että yhteistyömme koulutuksen kentällä jatkuu edelleen."

- Maarit Ojala/ Koulutussuunnittelija KM

”Yhteistyö Sonjan kanssa oli todella helppoa ja hedelmällistä. Sonjalla oli vahvat visiot, ja hämmästyin miten hyviä ideoita muotoiludialogin analyysistä saatiin yhdessä aikaan. Sonjalla on myös yhteistyökumppanina loistava kuvaaja studioineen, joten minun ei tarvinnut etsiä kuvaajaa itse. Voin lämpimästi suositella Sonjaa brändin ilmettä etsiessä.” 

- Teemu / Lastulevykauppias

"Sonja on todella idearikas ja hänellä on pettämätön visuaalinen silmä. Olin todella tyyväinen lopputulokseen ja Sonja onnistui toteuttamaan minun näkemykseni täydellisesti. Lisäksi Sonja on mahtava tyyppi ja hänen kanssa on helppoa ja hienoa tehdä töitä."

- Tom Koski / Radiotoimittaja

Kunnioitamme yksityisyyttäsi:

Yhteystiedot:

+358 50 355 8261

info@creatingkind.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Kartanontie 14 04410 Järvenpää | Y-tunnus: 2944197-7

© 2020 CreatingKind | All rights reserved

Visuaalinen Ilme: Lastulevykauppias

Lastulevykauppias halusi selkeän ja aidon ilmeen yhtyelleen. Syvällisen arvoja tutkivan muotoiludialogin kautta hahmottui visuaalinen ilme (Toteemitarina), joka oli juuri se mitä tavoiteltiin.